Seminari

SEMINAR U BEOGRADU – 16.11.2019.


TERMIN ODRŽAVANJA: 16 November 2019
LOKACIJA: Hotel Saint Ten, Svetog Save 10


Zašto ovaj seminar o prodaji?

Posle seminara “Tajne uspešne prodaje i komunikacije” Vi ćete biti bolji prodavci. Vaši rezultati će biti bolji, kao i rezultati kompanija za koje radite.

Na ovom seminaru glavni naglasak je na PRAKSI, a NE na neupotrebljivoj teoriji. Naglasak je na praktičnim alatima i veštinama koje već sutra možete primeniti u stvarnom životu. Ako ih se primeni dobro, rezultati su zagarantovani.

Posebitost i jedinstvenost kod ovog seminara je ta što na njemu obrađujemo 2 vrste prodaje koje su potpuno različite; B2B (Business to Business) i B2C (Bussiness to Consumers) što u prevodu znači prodaja kompanija drugim kompanijama i prodaja za fizička lica. Na seminaru se obrađuju svi koraci prodajnog procesa; od identifikacije kupca pa do tehnika zaključivanja prodaje.

Ne propustite popust od 50% na rane prijave.

Komplikovano, a lako!

Prodaja kao disciplina nije najteži posao na svetu, s tim što ona može postati noćna mora svakome ko ignoriše metodologiju prodaje i ne poštuje njena pravila. Sa druge strane, prodaja je danas jedini posao na svetu u kojem zavisite samo od sebe. Vi ste zaslužni za sve “lovorike” koje ćete pokupiti, a isto tako ste odgovorni za Vaš neuspeh. Upravo zbog tog razloga, prodaja je verovatno i najpravičniji posao na svetu.

Nemanja i Marko koji jesu Sales Coaching najbolje znaju kako postati odličan prodavac. Oboje su krenuli od običnih prodavaca i napredovali do najviših pozicija u sektorima prodaje.

Danas iza njih stoji stotinu održanih seminara o prodaji i komunikaciji sa više od 2000 polaznika i preko 250 kompanija. Nemanja i Marko su spoj uspeha i nakon dugogodišnjeg bavljenja prodajom i vođenja prodajnih timova poželeli su da svoje znanje i iskustvo podele sa Vama sa samo jednom misijom: učiniti Vas boljima i uspešnijima.

 

 

Iza nas je mnogo rada, mnogo zadovoljnih klijenata i mnogo uspešnih projekata. Međutim, Sales Coaching ima jedan uslov koji morate da ispunite pre nego što dođete. Naoružajte se voljom i željom, jer Vam niko ne može pomoći da budete bolji u bilo čemu ako Vi to istinski ne želite.

 

 

Na našem seminaru o prodaji saznaćete:

 • Koliko je važna priprema u prodaji i kako se pripremati
 • Tipologija klijenata; “KO SU NAŠI KUPCI?”
 • Business to Business (B2B) prodaja
 • Business to Consumers (B2C) prodaja
 • Energija i entuzijazam u prodaji kao najvažnija osobina prodavaca
 • Kako se rešiti straha i odbijanja – Ahilovih peta prodavaca
 • Zašto se prodavci uvek bave cenom, a ne vrednošću? Gde se nalazi vrednost u prodaji i kako se ona prezentuje. Koliko je važna vrednost u prodajnom procesu? Pregovaranje kao ključ dobre prodaje
 • Specifičnosti “balkanske prodaje” u odnosu na druge. Što je to “balkanska prodaja”?
 • Humor i njegove specifičnosti u prodaji. Kako i kada ga koristiti? Koja je razlika između vica i dobre anegdote?
 • Koja je razlika između PRAVIH i pogrešnih pitanja u prodaji? Koja su PRAVA pitanja? Zašto su “pitanja” najveća slabost prodavaca? Moć slušanja u prodaji. 10 alata u postavljanju pitanja
 • Zaključenje prodaje – 15 tehnika zaključenja u prodaji

 

Datum i vreme: 16.11.2019., od 10:00 do 16:00 h

Mesto održavanja: Hotel Saint Ten, Svetog Save 10

 

*Za klijente koji su zainteresovani za seminar u Novom Sadu 09.11.2019.godine neka se vrate na početnu stranicu i pronađu prepomenuti seminar među ponuđenima

VREDNOST:        17800 RSD        8900 RSD

 

-103Dana -10Sati -2Minuta -17Sekundi

BROJ MESTA JE OGRANIČEN – PRIJAVI SE NA SEMINAR O PRODAJI:

 

 • Ime i prezime: *
 • Email: *
 • Broj telefona: *
 • Eventualna napomena ili poruka za naš tim (Kompanije imaju mogućnost grupnog popusta (pet i više ljudi)) :

TERMIN SEMINARA

Beograd

Tajne uspešne prodaje i komunikacije

Hotel Saint Ten, Svetog Save 10

16 November 2019

Trajanje 10:00 - 16:00