Seminari

SEMINAR U SARAJEVU – 23.11.2019.


TERMIN ODRŽAVANJA: 23 November 2019
LOKACIJA: Sarajevo, Hotel Europe, Vladislava Skarića 5


Zašto ovaj seminar o prodaji?

Poslije seminara “Tajne uspješne prodaje i komunikacije” Vi ćete biti bolji prodavači. Vaši rezultati će biti bolji, kao i rezultati kompanija za koje radite.

Na ovom seminaru glavni naglasak je na PRAKSI, a NE na neupotrebljivoj teoriji. Naglasak je na praktičnim alatima i vještinama koje već sutra možete primijeniti u stvarnom životu. Ako ih se primijeni dobro, rezultati su zagarantirani.

Posebitost i jedinstvenost kod ovog seminara je ta što na njemu obrađujemo 2 vrste prodaje koje su potpuno različite; B2B (Business to Business) i B2C (Bussiness to Consumers) što u prijevodu znači prodaja kompanija drugim kompanijama i prodaja za fizička lica. Na seminaru se obrađuju svi koraci prodajnog procesa; od identifikacije kupca pa do tehnika zaključivanja prodaje.

Ne propustite popust od 50% na rane prijave.

Komplicirano, a lako!

Prodaja kao disciplina nije najteži posao na svijetu, s tim što ona može postati noćna mora svakome tko ignorira metodologiju prodaje i ne poštuje njena pravila. S druge strane, prodaja je danas jedini posao na svijetu u kojem ovisite samo o sebi. Vi ste zaslužni za sve “lovorike” koje ćete pokupiti, a isto tako ste odgovorni za Vaš neuspjeh. Upravo zbog tog razloga, prodaja je vjerovatno i najpravičniji posao na svijetu.

Nemanja i Marko koji jesu Sales Coaching najbolje znaju kako postati odličan prodavač. Oboje su krenuli od običnih prodavača i napredovali do najviših pozicija u sektorima prodaje.

Danas iza njih stoji stotinu održanih seminara o prodaji i komunikaciji sa više od 2000 polaznika i preko 250 kompanija. Nemanja i Marko su spoj uspjeha i nakon dugogodišnjeg bavljenja prodajom i vođenja prodajnih timova koji su ostvarili multimilionske cifre poželjeli su da svoje znanje i iskustvo podele sa Vama sa samo jednom misijom: učiniti Vas boljima i uspješnijima.

 

 

Iza nas je mnogo rada, mnogo zadovoljnih klijenata i mnogo uspješnih projekata. Međutim, Sales Coaching ima jedan uvjet prije nego što dođete. Naoružajte se voljom i željom, jer Vam nitko ne može pomoći da budete bolji u bilo čemu ako Vi to iskonski ne želite.

 

Na našem seminaru o prodaji saznat ćete:

 • Koliko je važna priprema u prodaji i kako se pripremati
 • Tipologija klijenata; “TKO SU NAŠI KUPCI?”
 • B2B i B2C prodaja
 • Energija i entuzijazam u prodaji kao najvažnija osobina prodavača
 • Kako se riješiti straha i odbijanja – Ahilovih peta prodavača
 • Zašto se prodavači uvijek bave cijenom, a ne vrijednošću? Gdje se nalazi vrijednost u prodaji i kako se ona prezentira. Koliko je važna vrijednost u prodajnom procesu? Pregovaranje kao ključ dobre prodaje
 • Specifičnosti “balkanske prodaje” u odnosu na druge. Što je to “balkanska prodaja”?
 • Koja je razlika između PRAVIH i pogrešnih pitanja u prodaji? Koja su PRAVA pitanja? Zašto su “pitanja” najveća slabost prodavača? Moć slušanja u prodaji. 10 alata u postavljanju pitanja
 • Humor i njegove specifičnosti u prodaji. Kako i kada ga koristiti? Koja je razlika između vica i dobre anegdote?
 • Zaključenje prodaje – 15 tehnika zaključenja u prodaji

 

Datum i vrijeme: 23.11.2019., od 10:00 do 16:00 h

Mjesto održavanja: Hotel Europe, Vladislava Skarića 5

VRIJEDNOST:        280 KM       140 KM

 

-96Dana -9Sati -46Minuta -58Sekundi

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN – PRIJAVI SE NA SEMINAR O PRODAJI:

 

 • Ime i prezime: *
 • Email: *
 • Broj telefona: *
 • Eventualna napomena ili poruka za naš tim (Kompanije imaju mogućnost grupnog popusta (pet i više ljudi)) :

TERMIN SEMINARA

Sarajevo

Umijeće uspješne prodaje i komunikacije

Hotel Europe, Vladislava Skarića 5

23 November 2019

Trajanje 10:00 - 16:00